Jdi na obsah Jdi na menu
 


Takto se má naše hoďounká Zejdulka.

Milá Bětko,

posílám Vám pár fotek Zejdušky. Za ten týden, co ji máme doma, jsme toho už spolu hodně prožili, Zejduška si dost rychle zvykla. :o)) Hodně ji bereme ven, na louky, do lesů, je moc šťastná a užívá si to. Prvních pár dnů moc nechtěla ven, chtěla být doma ve svém pelíšku a s náma, ale docela rychle zjistila, jak je to venku báječné a že z procházky vždycky příjdeme domů, takže teď je z ní venkovní pes a může si ocásek umlátit když vidí, že se oblékáme a bereme vodítko :o))) Je taky hodně společenská, má ráda lidi, navíc ji všichni obdivují a hladí, takže pejsinka je moc spokojená. :o) Bojí se akorát pejsků, malých méně, velkých více. Postupně ale zjišťujeme, kteří pejsci jsou kamarádi a neublíží nám :o)

Zejduška je moc hodňoučká a rozumná, máme z ní ohromnou radost. Mám pocit, jak bych ji měla od štěňátka, vůbec mi nepříjde, že ji máme tak krátko. Starosti nám dělají jen její zoubky, některé (i stoličky) ji chybí a některé má hodně zkažené s vrstvou zubního kamene, to ale dáme do pořádku, půjdeme k panu doktorovi a on to všechno spraví, my to spolu
zvládneme. :o)

Zejduška je zkrátka naše hodné sluníčko, jsme moc rádi, že ji máme a že nám dělá radost. Myslím, že je i ona s náma moc ráda, oblíbila si nás, už ví, že my jsme její "člověci" a že ji nedáme a postaráme se o ni. :o)

Přeji Vám, milá Bětko, hodně štěstí a radosti nejen s Vašimi pejsky.
Doufám, že nemocný Sid na tom bude lépe a přinese Vám ještě spoustu radosti.

Markéta

 

Obrazek  Obrazek

Obrazek  Obrazek


 
 


Poslední fotografie


Facebook

givt


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30