Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Rex
ua
cca 4roky
Německý ovčák, který k nám přijel z Ukrajiny z válečné oblasti. Je to smutný příběh pejska, který hlídal svého zastřeleného pána, a který byl sám postřelený do noh, ale věrně ležel u pánečka a čekal na záchranu. Tak ho objevili dobrovolníci, kteří se snaží v opuštěných a vybombardovaných oblastech dohledávat opuštěná zvířata. Pánečkovi Rexíka už nebylo pomoci, ale Rexe se podařilo zachránit. Na Ukrajině mu provizorně zoperovaly nožky, aby alepoň mohl nějak fungovat, ale více v tamních podmínkách udělat nemohli. Pejsek bude potřebovat nožky znovu zoperovat, aby i v pozdějším věku mohl chodit. Na fotce je vidět hlavně přední nožičku, jak je vytočená. Momentálně ji nějak používá, ale později, jak bude starší, to bude problém a nemohl by chodit. Budeme shánet finanční prostředky na operaci Rexíka, budeme rádi za jakoukoliv pomoc i od našich příznivců (příspívat můžete na č. ú.: 203144995/2010). Rexík je hodný, vděčný pejsek a určitě si naši pomoc zaslouží.
 

rex

 

Melisa 

ua

cca 3 roky

Fenka NO, která k nám byl dovezena z válečné oblasti na Ukrajině. Byla hodně vyhublá, musela velmi strádat, pomalu rozkrmujeme, je hodná a vděčná. Hledá ten nej domov, aby se už měla jen dobře, ne přivázaná u boudy.

melisa

 

 

Ron

2,5 roku

Pes, kříženec na hlídání objektu, do služby pro zkušeného člověka.

Ron

 

 

 

 

 

Erna

2 roky

k virtuální adopci

Fenka německého ovčáka, které se nikdo nikdy nevěnoval. Nic nezná a všeho se bojí. Je bohužel velmi asociální. Z toho důvodu ji zatím nabízíme pouze k virtuální adopci. Do nového domova by mohla jít jen k opravdu zkušenému kynologovi, který má s podobnými psy zkušenosti, uměl by s ní pracovat a naučil by jí, jak se chovat v běžných situacích.

 

Erna fenka NO

 

 

 

 

 

 

 
 


Poslední fotografie


Facebook

givt


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30