Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

Ukrajinští pejsci k adopci
Pejsci se k nám dostali z Ukrajiny, z městečka Adivka, které už neexistuje. Je to část pejsků, kteří přijeli z této oblasti, lidé utekli nebo byli zabiti, ale zvířátka zůstala a živořila mezi troskami domů. Dobrovolníci jezdí do takto zasažených oblastí a snaží se vyhledávat opuštěná zvířata a v rámci možností jim pomáhají. Pejsci, kteří k nám přijeli, se snažili v daných podmínkách přežít jak nejlépe uměli, někteří to zvládli a pro některé se podařilo zajitit transport do okolních zemí, kde čekají na druhou šanci. Noví pánečci musí být ze začátku trošku trpěliví, je tady i jazyková bariéra, je potřeba holčičky třeba naučit české povely, dát jim dost času si zvyknout na novou situaci. My nevíme, čím vším si musely projít, ale už bude jen dobře a pokusíme se jim najít ty správné domovy. Fenečky jsou kastrované, čipované a mají potřebné očkování a tak jen už tu správnou rodinu. Více informací vám poskytneme při osobní návštěvě v útulku.
AURORA
5let
Fenečka k nám přijela z Ukrajiny z válečné oblasti, odkud byli pejsci evakuováni. Je opatrnější, musí se s lidmi nejdříve seznámit, pak začne důvěřovat. Je střední velikosti, je to klidná fenečka, která si zaslouží hodné pánečky, aby mohla žít život spokojeného pejska.
aurora-5let.jpg
 
 
NENSY
3-4roky (kastrovaná)
Holčička k nám přijele z Ukrajiny ze zatopené Charkovské oblasti, kde vyhodili přehradu, lidé utekli, zvířata tam zůstali. Ze začátku byla vyděšená, teď je z ní veselá laskavá holčička, která touží po hodné rodině, která ji vše vynahradí.
nensy-3-4roky.jpg

 

 
 
DZULIETA
4 roky
Holčička k nám přijele z Ukrajiny z Doněcké oblasti. Zatím je opatrnější, ale když pozná, že se nic neděje, tak přijde k člověku a nechá se pohladit. Hledáme pro ni klidnější domácnost, kde jí dají čas si zvyknout a noví pánečci pak v holčičce najdou milou společnici.
dzuileta-4roky.jpg
 
 
DJEK
cca 4roky
 
Chlapeček k nám přijel z Ukrajiny z městečka Adivka, které už neexistuje. Je ze skupiny pejsků, které zachránili dobrovolníci a kteří čekají na novou šanci žít spokojený život. Je to takový rošťák, velikostí do půli lýtek, stále v pohybu, bude rád za teplý pelíšek a procházky se svými milovanými páníčky.
 
djek
 
 
 
KEYLI
cca 2roky(kastrovaná)

Je to temperamentní holčička, v útulku je stále v pohybu, kamarádka Mína, se kterou si hodně vyhrála, už našla nový domov a tak i Keyli si přeje, aby měla svůj teplý pelíšek a hodné pánečky. Je vhodná spíše do domku se zahrádkou, samozřejmě s přístupem domů.
 
keyli
 
Leila
ua
cca 4 roky
U holčičky se zjistila rakovina močového měchýře, prognóza není příznivá, necháme fenečku v klidu dožít u nás v útulku. Vhodná k virtuální adopci.

leila

 

 

 

 

Jindřich

cca1,5 roku 

Jindříšek je jagdteriér, který v útulku čeká na nový domov už dlouho. Je to temperamentní kluk, neúnavný, v útulku je stále v pohybu, potřebuje akční pánečky, kteří se mu budou věnovat. V útulku stále čeká a čeká, až se někomu zalíbí, zatím neměl ani jednoho zájemce, nikdo se na Jindříška nebyl podívat. Je to mladý kluk, skladný, vhodný na dlouhé výlety a procházky, k někomu, kdo ocení jeho vytrvalost a houževnatost. Vhodný do domku se zahrádkou, může být i v kotci s dobře zateplenou boudou, ale k někomu, kdo se mu bude věnovat. Je nám líto, že takto mladý pejsek musí svůj život trávit v útulku, a tak věříme, že se konečně někomu zalíbí a dá mu ten správný domov. Moc za Jindříška prosíme.

Jindřich

 

 

 

Pacička

cca 13 let (kastrovaná)

Fenečka vyhozená z množírny, která hledá hodné pánečky. Není zvyklá na vodítko, proto pro ni hledáme umístění do rodinného domku s dobře zabezpečenou zahradou, aby se mohla venčit, ale nemohla utéct. Vhodná do klidné rodiny bez dětí, pro někoho, kdo bude mít trpělivost ji všemu naučit a ukáže ji, že život neznamená jen rození štěňátek.

 

civava_pacicka.jpg

Čivava Pacička

 

 

Mahagonka

cca 15 let (kastrovaná)

Fenečka vyhozená z množírny, která hledá hodné pánečky. Fenečka není zvyklá na vodítko, proto pro ni hledáme umístění do rodinného domku s dobře zabezpečenou zahradou, aby se mohla venčit, ale nemohla utéct. Vhodná do klidné rodiny bez dětí, pro někoho, kdo bude mít trpělivost ji všemu naučit a ukáže ji, že život neznamená jen rození štěňátek.

 

Čivava Mahagonka

Čivaví fenečka

 

 

 

 
 


Poslední fotografie


Facebook

givt


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30