Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zde si v celém příspěvku můžete přečíst o štěňátku Badovi :-)
Obrazek

Ahoj,

ještě v pondělí jsem byl v útulku se sestřičkou a maminkou. Hned odpoledne si měla odnesla nová  panička. Doma jsem poznal další členy moji smečky dceru Míšu, syna Martina a pánečka Tomáše. Všichni se o  mě moc pěkně starají. Už jsem se naučil chodit na vodítku a dneska se poprvé vyčůral venku. Za to jsem dostal velkou pochvalu a odměnu.  Teď jdu spinkat, a až přijede pániček čeká mě velká, dlouhá procházka. Zdravím všechny svoje kamarády a pejsky, a někdy se určitě přijdu za vámi podívat.
P.S.
Bady nám dělá radost, už pěkně chodí navodítku a poslouchá. Mockrát děkujeme.  
 
Ahoj  Bady a Jitka      
Obrazek
30.9.2006
Ahojte,
tady je zase Bady a musím se moc pochválit. Už jsem se naučil pěkně venčit, akorát ještě neumím moc chodit na vodítku. Dneska jsem  byl s paničkou na hasičských závodech a všem jsem se moc líbil. Nejvíce jsem běhal  za paničkou a malým hasičům z Jundrova, které vede jsem dělal maskota. Ahoj a všem krásný den.  Bady, Jitka, Tomáš, Míša a Martin. 
Obrazek

20.10.2006

Tak zase ahoj, hlásí se Bady.
Teď jsem trošku odmlčel, ale chci se pochlubit co jsem za tu dobu zvládl.
Jsem nejmladším členem SDH Jundrov a mám i svoji průkazku. Naučil jsem se běhat po kladině, stejně jako malí hasiči. I když jsem několikrát spadl, pak se mně to zalíbilo a běhal jsem po kladině pořád. Jen poslušnot mně moc nejde. Hodně vyvádíme s kocourkem Zrzkem a pak nechci moc poslouchat. Jsem takový malý zlobivec. Tak Vám zatím pošlu fotku svého kamaráda. V neděli jsem jel okolo útulku do Útěchova na hasičské závody. Jitka mi ukázala, kde jsem se narodil a tak jsem všem v útulku z auta zamával. Tak se zatím mějte moc pěkně a posílám moc pozdravů všem kdo si na mě vzpomene. Ahoj Bady a Jitka

5.11.2006
Ahojte,
dlouho jsem nepsal tak to musím napravit. Jitka mi  ukázala fotky kde jsem s maminkou, ale i bez maminky se mám dobře.  Dneska jsem si vyhrál na prvním sněhu. Běhal, jsem, válel sudy a taky jsem ho musel trochu ochutnat. Sníh se mi moc líbí.  Odpoledne jsem také ušel dlouhou procházku, běhal jsem na volno a hlídal si paničku. Slyším na zapísknutí a na svoje jméno a hned přiběhnu. Za poslouchání  pochvalu a piškoty. Ty mám moc rád jako pamlsek, a už vím, že je to odměna.  Už se umím venku vyčůrat a udělat hromádku, ale přesto se vyčůrám ještě doma. To se pak pánečci na mě zlobí.  Dostal jsem na hlodání velkou vepřovou kost, a to jsem si panečku  pohryzal. Míša  mně říká "modelka",  protože mám krásné zadní nohy a kroutím prdelkou. Od Míši si půjčuji ozdobné gumičky a parádím se.  Také se nenápadně vkrádám do pokoje, i když vím, že tam nesmím,  tahám také  hlavně spodní prádlo z prádelního koše. Jinak kamarádím nejvíc se Zrzkem a s ostatními pejsky z ulice.  Zrzka mám rád, je to můj největší kamarád. Všechny moc pozdravuji a posílám pusinky a pozdravy, brzo už se přijedu ukázat, jak jsem vyrostl ale to se ohlásím . Pá, pá, pá. Všechny zdraví Bady, Jitka, Míša. 
 
 


Poslední fotografie


Facebook

givt


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30